Собственное мнение - это уже собственность

Разделы сайта:

Цитаты:
IMHO рекомендует©
Mario Games

Календарь:

Архив новостей:

Статистика:

 

  Правильный анекдот про Сірка Автор: Al13    27-08-2015, 05:21    Категория: Юмор  
По сети время от времени начинает гулять укороченный до трех предложений вариант этого анекдота. А я его слышал в лохматые годы еще на аудиокассете. Да-да, на пленочном магнитофоне! Так вот вопрос, никто не помнит, кто эти анекдоты читал? Там их было много и мой любимый анекдот тоже про охоту на кабанов. Как вот этот же горе-охотник устроил засаду на кабанов в гамаке, а закончилось тем, что волки на этого охотника охоту устроили. Может, кто подскажет автора, чтоб можно было по архивам порыскать? Ну а пока тот самый, аутентичный анекдот про Сірка.

Ой, ви знаєте, я й не хотів іти...не хотіів! Потому шо...вчора був на хрестинах у дядьки Кузьми що навпроти там...груши живе, ну ви знаєте, у низах... От. І ліг уже часа так в два наверно или в три ночі. А вони утром пришли погукали... А я ж пообіцяв шо підем на охоту... на вовків. Ідёём! - кричать... Ото пять тіки часов ранку... а вони: "Ідёём, ідём!!" Ну жінка мене розбудила, розштовхала... А я спать хочу,- не можу не виспався вообще не виспався! І оце я ледь-ледь одівся і кричу: "Іду щас, підождіть вже..!" Ледь-ледь одівся... Жінка мені дала поїсти з собою... Там два помедори таких волове серце, в мене на шестой грядке ростуть, отакі огромні, як два кулака... О. Крашанки варені, компоту у флягу налив... Я коли... в мене фляга така алюмінієва я коли в армії служив вкрав... Ото повну флягу компоту із вишні, із шпанка... В мене вишня така крупна... і слива, ой таке ростуть в палісадніку... Ну от! І оце попоїсти взяв, жінка дала мені ружйо, патронів, - в моєї жінки патронііів!!--ой-ой-ой! Короче, вийшов, а сам жеж спать хочу. Ну ідём, кажу, хлопці. Ідём. Уже вийшли із села. А я ж хочу спать, напоминаю. Ідём уже.. Тут ряди от тут кукуруза а тут суданка, ну суданка ще не взішла а кукуруза така вже висока... І я думаю, а скажу шо піду по-маленькому, а сам там ляжу буду спать. А понімаєте, кукурузу в этом году висадили рядками,- і еслі я там ляжу - у мене или ноги будуть торчать или голова... мене сразу знайдуть. І я думаю, нєє, тут не получається в мене утікать... Ідём, ідём, уже в ліс зашли... а я ж хочу спать, понимаєте? Уже в ліс зашли... і тут така невеличка полянка... я кажу, хлопці, а давайте я тут ляжу в засаді а ви йдіть. Як будуть вовки - ви на мене їх женіть а я їх з ружйа тут всіх постріляю! Вони кажуть - давай! Ну а шо мені нада, вони пішли, я ліг, розладнався, з'їв ото шо мені жінка дала поїсти, випив того компоту, шо я вам казав, шо ота фляга шо я в армії украв... випив компоту, ліг, ружйо пид бік, і сплю.
А у мене дома - собака - отакий заввишки, отакий завдовжки, отакий завширшки. Сірко, здоровенний собака. Зуби - як свечи от запорожця. Страшний. Почуяв, шо хазяїн в опасності. Я ж на охоті. І оце мій собака Сірко почуяв шо я в опасності і почав дёргать цеп. По проволке туди сюди біга, цеп рве, гавкає, скавучить... Жінка йому їсти - він не їсть. Йому попити - він не п'є. Гавкає, так скавучить, цеп дёргає по проволці біга! Ну і моя жінка його пожаліла, мого Сірка. Відчепила його від карабіна і оце він... а я ж сплю у лісі. І оце мій собака Сірко мене по следах винюхав, знайшов мене в лісі і як почав на мене стрибать, отак пригає на мене лапами... прямо... лиже мене язиком... обрадовався, понимаєте? І оце я сонні очі продираю, і бачу шо це мій Сірко, і понімаю, шо це мій Сірко... а срать не перестаю.скачать dle 12.1
Другие новости по теме:
Просмотрено: 11 989 раз

Популярные статьи:
    Облако тегов: